Антибактериално покривало за кошер

1.50лв.

Антибактериално покривало за кошер с размер 69.5/59.5 см

  • антибактериален
  • дълготраен
  • водоустойчив

Описание

Антибактериално покривало за кошер с размер 69.5/59.5 см

  • антибактериален
  • дълготраен
  • водоустойчив