антибактериално покривало за кошер

1.00лв.

бактериално покривало за кошер с размери 54/60 см

  • антибактериално
  • дълготрайно
  • водоустойчиво

Описание

бактериално покривало за кошер с размери 54/60 см

  • антибактериално
  • дълготрайно
  • водоустойчиво